Reklamation och retur

Ångerrätt

Du som är privatperson har 14 dagars ångerrätt när du handlar online. Det innebär att du inom 14 dagar från att du mottagit ditt paket kan skicka tillbaka oanvända, oskadade varor. Börja med att informera oss  om detta genom att skicka den nedanstående returblanketten till kundtjänst. OBS Returer som skickas in utan godkänt retur- eller reklamationsnummer accepteras ej.

Observera att du inte har bytes- eller ångerrätt för vara som inte lämpligen kan återlämnas pga. hälso- eller hygienskäl, (exempelvis öppnade eller använda hudvårdsprodukter, smink eller kosttillskott) eller för att förseglingen har brutits. Om en vara har använts, hanterats eller skickats tillbaka oförsiktigt, så att den inte längre kan säljas som ny, blir du skyldig att ersätta webbutiken för värdeminskningen. Privatperson, som utnyttjar sin ångerrätt genom korrekt ifyllning av nedanstående returblankett står Shungit World AB för returkostnaden. 

Reklamation

Som mottagare är du ansvarig för att kontrollera att produkterna är oskadda när du tar emot paketet.  Om varan är trasig när du öppnar paketet eller det har blivit något annat fel med beställningen, har du rätt att reklamera den. Informera oss genast om detta genom att skicka den nedanstående returblanketten till kundtjänst.

Vi kommer att kontakta dig per e-post så fort din begäran har mottagits och kontrollerats. OBS Reklamationer som skickas in utan godkänt retur- eller reklamationsnummer accepteras ej. Vid fel i varan återbetalar vi vad du betalat för den skadade eller felaktigt levererade varan förutsatt att vi inte kan skicka en ny vara till dig inom skälig tid.

Retur och reklamationsinstruktioner: 

Denna instruktion gäller alla typer av returbegäran.

  • Fyll i och skicka den nedanstående returblanketten till kundtjänst. Det är viktigt att du fyller i samtliga fält i returblanketten. 
  • Vi kommer att kontakta dig per e-post så fort din begäran har mottagits och kontrollerats. 
  • När returen är accepterat får du ett ett retur- eller reklamationsnummer från oss. Numret är giltigt i 14 dagar och returen måste vara oss tillhanda inom dessa dagar.
  • Vid retur MÅSTE alla produkter du vill skicka tillbaka till oss returneras i kompletta originalförpackningar med samtliga tillbehör samt alla eventuella produkter du har fått på köpet med produkten. 
  • Minns att du är ansvarig för produkten tills vi har mottagit den, så för att undvika skador tänk på att alltid skicka produkten väl emballerad i ytteremballage.
  • Bifoga ett retur- eller reklamationsnummer du har fått från oss och skicka varan till oss.

OBS! Returer som skickas in utan godkänt retur- eller reklamationsnummer accepteras ej.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.