Om oss


Love Green Chic AB är importör och distributör inom naturkosmetik och naturlig egenvård. Vi erbjuder dig vackra, naturliga och ekologiskt certifierade märken av hög kvalitet och med en stark identitet. Efter elva års erfarenhet inom naturkosmetik har vi fortfarande samma starka passion att ta branschen vidare för vi tror att en ny, proaktiv konsumering är en av det viktigaste sakerna som, på riktigt, möjliggör att förändra världen.

Vi har varma, vänskapliga relationer med alla varumärkena vi representerar och har haft ett privilegium att följa deras utveckling samt hela branschen från den inre kretsen. Detta vill vi dela med dig.

Trots all information är det ibland svårt att se vad som verkligen är ekologiskt eller naturligt och vad som inte är det. Vi erbjuder dig äkta ekologiska produkter och ger dig helt transparant information om produkterna. Love Green Chic är utvalda distributör för följande märken i Sverige: Alpaderm, Atelier des Délices, Couleur Caramel, D-LAB nutricosmetics, Herbalgem, Honoré des Prés, Kure Bazaar, Pranarôm och Tek.

Vi vill förändra missuppfattningarna om att konsumtionen av naturliga produkter automatiskt skulle innebära mindre tillfredsställelse. Det är helt tvärtom. Ekologisk konsumtion behöver inte betyda att man ger upp bra och snygga produkter och nöjer sig med något mindre. För oss räcker det inte att produkten är tillverkad av naturliga råvaror, utan den måste också vara tillverkad på ett miljövänligt sätt och erbjuda dig den absolut bästa kvaliteten.

Vi vill inte bara erbjuda högkvalitativa och vackra produkter som respekterar människor, djur och naturen utan också främja ett nytt, mer hållbart sätt att konsumera. Vi är övertygade om att genom att gynna ekologiska och etiska alternativ, kan du och vi tillsammans påverka vår egen framtid och förändra världen.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.