Om oss

Med över 10 års erfarenhet av den naturliga och ekologiska skönhetsbranschen valde Minna Kaunisto och Milan Rich Kaunisto att starta Love Green Life AB år 2016. Det började som ett import- och distributionsföretag som idag har utvecklats till en webbshop där även privatpersoner kan botanisera bland ett unikt sortiment inom ekologisk skönhet och hälsa.


Vi är otroligt stolta över vårt noggrant utvalda sortiment av naturliga, miljövänliga och ekologiskt certifierade produkter från varumärken som delar vår passion av att förändra skönhetsbranschen till det bättre. Vi lägger stor vikt på att undersöka och kvalitetstesta de varumärken vi väljer att ta in – allt för att garantera er det allra bästa!

Idag kan vi stolt meddela att vi har byggt upp ett nära samarbete med våra varumärken och skapat värdefulla relationer och det är vårt privilegium att få följa deras utveckling från första parkett.

 

Hållbarhet och transparens

Begreppet ”Ekologiskt” har under de senaste åren trendat och allt fler börjar få upp ögonen för den ekologiska skönhetsbranschen. Men trots all information som finns är det fortfarande svårt att urskilja vad som är ekologiskt och naturligt och vad som inte är det. Och är det något vi är allergiska mot så är det green washing. Hos Love Green Life kan du lita på att våra produkter är ekologiska, miljövänliga och naturliga, och vi är måna om att vara helt transparenta med våra produkter så att du som kund kan känna dig trygg.

 

Hög kvalitet

Vi vill slå hål på myten att ekologiska och naturliga produkter automatiskt skulle innebära försämrad kvalitet och sämre effekt än konventionella produkter. Vi skulle vilja påstå att det är tvärtom! Våra produkter är ekologiskt certifierade och naturliga utan att för den del göra avkall på stil, kvalitet och resultat.

 

Rösta med plånboken

Vi är övertygade om att vi som konsumenter och företag har en viktig del att spela när det kommer till att förändra vår egen framtid men också förändra världen till det bättre. Genom att erbjuda produkter som respekterar människa, djur och natur hoppas vi kunna främja mer hållbara alternativ så att du och vi tillsammans kan bidra till ett mer hållbart sätt att konsumera.

 

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.