Bli Återförsäljare för D-Lab

Är du intresserad av att bli återförsäljare för D-LAB Nutricosmetics? Love Green Life AB är D-Labs utvalda distributör i Sverige. Kontakta oss idag genom att mejla love@lovegreenlife.se eller ring oss på 08-105 393 (telefontid vardagar kl. 9-12).

För att ha en bra hy måste du ha bra matsmältning

D-LAB föddes i Célestinernas femstjärniga Medi-Spa i Vichy, som i över 15 år har varit en pionjär inom integrativ medicin, en term som används för föreningen mellan traditionell och alternativ medicin.  I denna vagga för holistisk skönhet lärde sig D-LAB att se kroppen som en helhet. Tillsammans med Celestinerna skapade D-LAB sina diagnoser och holistiska protokoll och utvecklade expertis fokuserad på integrativ skönhet: en fusion mellan hälsa och skönhet.

 

 FLEUR PHELIPEAU, GRUNDARE OCH VD

”Jag grundade D-LAB med övertygelsen att kosttillskott tillhör den dagliga rutinen. När de är kraftfulla och precisa kan tillskott skapa naturlig skönhet från insidan och ut. De förbättrar flera faktorer som är essentiella för vårt inre välbefinnande, såsom avgiftning, PH-balans, mikrobiotisk hälsa och cellandning".


 LEDANDE INOM PROFESSIONELL HÄLSA OCH SKÖNHET I 10 ÅR 

D-LAB nutricosmetics är, ledande inom skönhetssalonger, hårsalonger, skönhetskliniker, lyxiga spa-anläggningar (Barrière Hotels, Sofitel, Intercontinental, Lutetia m.fl.), thalossosterapi och högteknologiska slimming centers i 10 år med fler än 500 återsäljare i Frankrike. 


VÅR SPECIALITET: BEHANDLA KROPPEN SOM EN ENHET

D-LAB inspireras av mikronutrition genom att använda näringstillskott för att optimera daglig prestanda men också verka på djupet mot åldrande. D-LAB arbetar med 9 kompletterande nivåer, där näringstillskott är särskilt relevanta för att skärpa det invändiga arbetet.


AKTIVERANDE AV 9 KOMPLETTERANDE NIVÅER

VÅR VETENSKAPLIG STYRELSE 

D-LAB har omgett sig av välrenommerade specialister för att garantera att den tekniska formulan möter professionella förväntningarna, och för att få hjälp att hitta innovativa projekt och banbrytande ingredienser.  Doktor Claude Salle, vetenskaplig direktör vid D-LAB Nutricosmetics är en världsberömd professionell inom hudvård och VD vid WO-SIAM (World Society for Interdisciplinary Anti-Aging Medicine) samt vid European Federation of Active Aging. Han verkar också som medlem i Internationella hårforskningsförbundet (International Hair Research Society).

 

FORMULA SKAPAD FÖR PROFESSIONELLA 

För att möta förväntningarna hos de mest krävande professionella brukarna krävs det extraordinära produkter. D-LAB väljer noggrant ut ingredienser av exceptionell kvalitet, högkoncentrerade och bevisat hög biotillgänglighet. Dessa förädlade ingredienser kombineras enligt holistisk och avantgarde näringsexpertis till levande produkter.

Utöver kliniska studier har D-LAB lanserat ex-vivo-tester (externa tester på vävnad i så naturlig miljö som möjligt) för att vetenskapligt bevisa de kompletterande krafterna hos näringstilläggen med aktuell kosmetika. Den senaste studien visade att näringstillskott är mer effektiva än krämer när det kommer till flera variabler inom hudstruktur och anti-aging.

 

D-LAB NUTRICOSMETICS GARANTERAR

 • Specialistformulor som designer kroppen som en helhet, baserade på mikronutrition, naturterapi och örtmedicin
 • Högkvalitativ fransk produktion som möter fransk och europeisk standard, speciellt ISO 22000 – den högsta standarden inom matsäkerhet
 • Ingredienser som kommer från fransk green-tech, valda utifrån sina naturligheter och biotillgänglighet
 • Test för tillfredställande och effektivitet görs på både ingredienser och färdiga produkter
 • D-LAB engagerar sig för djurens välmående och testar inte produkterna på djur
 • 100% vegetabiliska kapslar, garanterat utan spår av gelatin från nötdjur eller gris
 • Ingredienser fria från strålning
 • Ingredienser fria från genmanipulation (GMO)  
 • Ingredienser fria från nanopartiklar
 • Produkter utan konserveringsmedel  
 • Glutenfria produkter


Klicka här för att se D-LABs produktutbud

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.