Butiken

Kure Bazaar – Trendiga 10-Free nagellack

Kure Bazaar var först ut med att lansera ett nagellack som erbjuder ett intensivt färgutbud med ett ekologiskt och giftfritt innehåll. Nagellacken lanserades på världens första modevisning med tema "Organic Haute Couture” i Paris 2012. Sedan dess har Kure Bazaar lanserat sina kollektioner på modeveckorna i Paris och New York och befäst sin plats som samarbetspartner med många välkända modehus som Céline, Balenciaga, Mugler m.fl.

Kure Bazaar tog hela nagelbranschen med storm med sina innovativa nagellack – aldrig förr hade ett ekologiskt nagellack varit så hållbart, färgstarkt och glansrikt. Därför kom det inte som en chock när Kure Bazaar, 6 månader efter sin lansering, fick ta emot det prestigefyllda priset för Årets favoritprodukt i Elle Beauty Awards 2013. De har även tagit emot pris för The Best FREE from Nail polish i Beauty shortlist Awards 2018.


Professionell kvalitet

Kure Bazaar har verkligen lyckats anamma sin epitet som The good nail philosophy, eller den schyssta nagelfilosofin på svengelska. Men det krävdes flera års hårt och intensivt utvecklingsarbete för att få fram ett ekologiskt nagellack som inte kompromissar med den kvalitet som krävs inom den professionella skönhetsbranschen. 

Idag behöver du inte välja mellan ekologiskt och bra kvalitet utan företag som Kure Bazaar har verkligen visat att dessa två hör ihop. Därför är det inte konstigt att Kure Bazaars gröna manikyrer blivit riktigt populära över hela världen. Varför inte besöka en av Kure Bazaars egna trendiga nagelstudios? Har du vägarna förbi Paris bör du definitivt besöka deras lyxigaste nagellstudio Kure Bazaar Nails Bar i Le Bon, eller varför inte ta dig till det femstjärniga hotellet Park Hyatt Place Vendôme på legendariska Place Vendôme i Paris? Där gömmer sig en riktig skatt i Kure Bazaar Nail Suite 601, den allra första nagelsviten på ett lyxhotel i hela världen. Ja, läs det igen. Nagelsviten
10-FREE

Innehållet i Kure Bazaars 10-FREE nagellack består upp till 85% naturmaterial och innehåller bland annat bomull, potatis, majs, cellulosa och vete. Formulan är berikad med kiselrik bambuextrakt och vitamin E från solrosolja. Dessa vårdande ingredienser garanterar ett giftfritt nagellack som bevarar naglarnas hälsa och kvalitet. Att nagellacket är 10-Free innebär även att nagellacket är fritt från Toluen, formaldehyd, dibutylftalat, syntetisk kamfer, TPHP (trifenyl fosfat), parabener, xylen, styren, benzophenone-1, benzophenone-3.
Från fotomodell till entreprenör

Kure Bazaar grundare, Kartika Luyet, föddes i Brasilien 1977. Med en Schweizisk pappa och en indonesisk mamma var hon ett typiskt ”världsbarn” som flyttade regelbundet genom hennes pappas jobb. Kartika blev scoutad på Paris gator vid 17-års ålder och en blomstrande modellkarriär tog fart. Hon har flera tidningsomslag, catwalks, TV-reklamer och kampanjer för kända modehus i bagaget.  

Precis som för så många andra blev Kartinkas graviditet en vändpunkt i hennes liv till att bli mer hälsomedveten. År 2003 födde hon sin son Kelian och hon började byta ut det mesta i skafferiet och badrumskåpet till ekologiska produkter och anammade en mer hållbar livsstil. Detta inspirerade henne till att ta fram sin egna serie av nagellack – Kure Bazaar – som består av 85% naturliga ingredienser. 

Det som började som Kartikas personliga hälsosresa har nu utvecklats till ett prestigefyllt och etablerat varumärke inom mode- och skönhetsvärlden.
Kure Bazaar är mycket mer än bara ett nagellack. Det är en helt ny produktfilosofi. Och att bära trendiga naglar utan att kompromissa med hållbarhet har aldrig varit enklare!Är du intresserad av att bli återförsäljare för Kure Bazaar? Love Green Life AB är Kure Bazaars utvalda och auktoriserade distributör i Sverige. Varmt välkommen att kontakta oss på love@lovegreenlife.se eller via telefon under öppettiderna 08-105 393 (vardagar kl. 10-16)