Blogg

Butiken

Den stora rouge-guiden | Nyans, applicering och textur

Läsarfråga: Tycker det är svårt att välja en bra/rätt färg på rouge. Hur ska jag tänka när jag väljer? Svar: Tack för din fråga! Först och främst så finns det inga rätt och fel när det kommer till smink. Det är något som ska vara roligt och kreativt! Men för en nybörjare kan det kännas som en djungel att hitta ”rätt” rouge i form av både färg och textur. Därför vill vi tipsa om några riktlinjer som kan vara sköna att luta sig mot om en är osäker

Butiken

Världens första plastfria och ekologiska hårsnoddar

KOOSHOO är varumärket som lyckats lansera världens första plastfria och ekologiska hårsnoddar. Tillverkad av mjuk ekologisk bomull (GOTS-märkt) och naturgummi för en hållbar elasticitet. Vare sig du har tunt eller tjockt hår får du en hårsnodd som inte orsakar huvudvärk eller går sönder efter några användningar. 100% plastfri och nedbrytbar.

Butiken

Kure Bazaar – Trendiga 10-Free nagellack

Kure Bazaar var först ut med att lansera ett nagellack som erbjuder ett intensivt färgutbud med ett ekologiskt och giftfritt innehåll. Nagellacken lanserades på världens första modevisning med tema "Organic Haute Couture” i Paris 2012. Sedan dess har Kure Bazaar lanserat sina kollektioner på modeveckorna i Paris och New York och befäst sin plats som samarbetspartner med många välkända modehus som Céline, Balenciaga, Mugler m.fl.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.